Ontmoet mood & Talk

Over mezelf

Bart Brackx

Ben je op zoek naar begeleiding op jouw reis naar persoonlijke groei en welzijn? Mijn naam is Bart, en ik sta klaar om jou te ondersteunen op deze belangrijke reis. Met mijn jarenlange ervaring en diepgaande betrokkenheid bij het begeleiden van individuen, jongeren en adolescenten ben ik gepassioneerd om je te helpen de beste versie van jezelf te worden.

1. Expertise in Verslavingsbegeleiding: Als verslavingsdeskundige en trajectbegeleider in het centrum voor geestelijke gezondheid van Defensie, heb ik een bewezen staat van dienst in het succesvol begeleiden van mensen met afhankelijkheidsproblematieken. Ik begrijp de complexiteit en gevoeligheid van dit proces en ben vastbesloten om je te helpen stap voor stap herstel te bereiken. Samen zullen we werken aan strategieƫn en hulpmiddelen die je nodig hebt om de controle over je leven terug te krijgen en te gedijen in een gezonde levensstijl.

2. Speciale Aandacht voor Jongeren en Adolescenten: Als psychologisch consulent met een sterke overtuiging in de kracht van de jeugd, en vijf jaar ervaring als jongerenconsulent bij Awel, begeleid ik jongeren door uitdagende situaties. Samen werken we aan het ontwikkelen van veerkracht, zelfvertrouwen en effectieve communicatievaardigheden in de complexe wereld waar ze vandaag de dag mee te maken hebben.

2. Speciale Aandacht voor Jongeren en Adolescenten: Als iemand die sterk gelooft in de kracht van de jeugd, en met ervaring in het werken met jongeren en adolescenten, heb ik ruime ervaring in het begeleiden van hen door uitdagende situaties. De complexe uitdagingen waar zij vandaag de dag mee te maken hebben, kunnen overweldigend zijn. Ik heb gedurende vijf jaar mijn diensten bewezen als jongerenconsulent bij de jongerenlijn Awel, waar ik een diepgaand begrip heb ontwikkeld voor de unieke behoeften en gevoeligheden van jongeren. Samen zullen we werken aan het ontwikkelen van veerkracht, zelfvertrouwen en effectieve communicatievaardigheden.

3. Professionele Achtergrond: Door mijn opleiding aan de AP Hogeschool van Antwerpen als psychologisch consulent, ben ik voorzien van de nodige theoretische kennis en praktische vaardigheden om effectieve begeleiding te bieden. Mijn voortdurende toewijding aan bijscholing en persoonlijke ontwikkeling stelt me in staat om jou de best mogelijke ondersteuning te bieden.

4. Persoonlijke Aanpak: Ik geloof sterk in maatwerk als het gaat om coaching en counseling. Geen twee individuen zijn hetzelfde, en daarom is mijn benadering afgestemd op jouw unieke behoeften, doelen en omstandigheden. Samen zullen we werken aan het identificeren van obstakels en het ontdekken van mogelijkheden om diepgaande verandering teweeg te brengen.

5. Empathie en Oordeelloosheid: Mijn benadering is gebaseerd op empathie, begrip en totale oordeelloosheid. Ik creƫer een ruimte waarin je je comfortabel voelt om je gedachten, gevoelens en zorgen te delen, zonder angst voor veroordeling. Samen zullen we werken aan het vinden van helderheid, inzicht en nieuwe perspectieven.

De praktijk

Voel je thuis in onze volledig vernieuwde praktijk te Halle. We beschikken zowel over individuele gespreksruimtes als een ruimte waar groepsgesprekken kunnen doorgaan. De klassieke setting van dit herenhuis zal je zeker tot rust brengen. Parkeergelegenheid is voorzien aan de overkant op de parking van het sociaal huis tegen lage tarieven.

Ons adres is Auguste Demaeghtlaan 53 1500 Halle